Utilizamos cookies propias y de terceros para ofrecer nuestros servicios y recoger datos estadísticos. Continuar navegando implica su aceptación. Más información Aceptar
Volver

LA PRESTACIÓ DE MATERNITAT ESTÀ EXENTA D’IRPF. DEFENSA LEGAL ADVOCATS TRAMITA LES SOL·LICITUDS DE LES CONTRIBUENTS AFECTADES

09-10-2018
La setència del Tribunal Superior de Justícia de Madrid que declarava exentes de pagament de l’IRP les prestacions per maternitat percebudes de la Seguretat Social ha estat ratificada pel Tribunal Sumprem.

La Seguritat Social deixarà de retenir l’IRPF a les prestacions de maternitat que es tramitin a partir d’ara, i tot i que la sentència no té carácter retroactiu, es podrán reclamar les declaracions que no hagin prescrit. Per tant, des de 2014 fins al darrer exercici, 2017. Segons l’OCU, milers de contribuents podrán reclamar la devolucions d’entre 1.000 i 2.600 euros.

Per demanar la devolució cal presentar davant l’Agència Tributària un escrit de sol·licitud de rectificació d’autoliquidació i devolució dels ingresos indeguts de l’exercici en que es va percebre la prestació.

DEFENSA LEGAL ADVOCATS us facilita aquest tràmit, per tal que recuperi els seus diners de forma ràpida i eficaç.