Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar
Tornar

QUE NINGÚ DECIDEXI PER VOSTÈ

29-11-2018
DEFENSA LEGAL ADVOCATS ofereix un servei per protegir les persones grans en diversos àmbits de la seva vida, com les herències, el cobrament de prestacions socials, les estafes per part d'empreses, el bullying immobiliàri, els possibles maltractaments familiars, o l’anticipació a eventuals situacions de malaltia o incapacitat, mitjançant l’autotutela o el testament vital.

Comptem amb lletrats especialitzats en aquest sector d’edat, i experts en dret penal, civil i social, amb experiència en l’assessorament a persones grans i les seves famílies, per atendre totes les seves necessitats jurídiques i vetllar pels seus drets.

Herències i donacions.- Moltes persones volen assegurar el futur del seu cònjuge o dels seus fills mitjançant donació o testament. Assessorem sobre les millors opcions i facilitem tot el processos de tramitació i gestió.

Prestacions socials.- Ens ocupem dels tràmits per rebre tots els beneficis socials als que teniu dret: prestacions per incapacitat permanent, dependència, etc.

Dependència i incapacitació.- Assessorem i gestionem tot el procés per declarar el grau de dependència, o incapacitar una persona malalta quan ja no pot prendre decisions per ella mateixa, i nomenar un tutor.

Estafes comercials.- Han augmentat els fraus, les estafes i les pràctiques comercials poc ètiques, que s’aprofiten de la vulnerabilitat i la confiança d’algunes persones grans. Us ajudem a prevenir i solucionar aquest problema, desistint, reclamant o denunciant.

Bullying inmobiliari.- Moltes persones grans, sobre tot si tenen contractes de lloguer de renda antiga, pateixen assetjaments, com talls de subministres, amb l’objectiu que abandonin el seu habitatge. Davant d’aquesta situació, cal reunir proves, peritar els danys i interposar denúncia.

Maltractament familiar.- Cada cop més freqüent, però molt amagat. L’ajudem a fer valdre els seus drets i aturar els maltractaments físics, psíquics, econòmics o patrimonials.

Autotutela i testament vital.- Tenim la possibilitat d’anticipar-nos a una eventual situació de malaltia o deficiència que ens impedeixi governar la nostra vida, nomenant un tutor i determinant voluntats i instruccions prèvies.